Om oss

Om Påbygg Spesialisten

Påbygg Spesialisten är en av Norges främsta leverantörer av kompletta kranar och utrustning. Med oss får du unika lösningar skräddarsydda för dina behov. Vi är stolta att erbjuda grundlig träning med våra produkter. Efter nästan 20 år i branschen kan vi erbjuda både solid kompetens och bred erfarenhet. Genom att handla med oss garanteras du hög kvalitet till ett bra pris.

För att få det bästa resultatet måste du ha den bästa partnern. Under hela vår långa existenstid har vi byggt upp en solid yrkeskompetens som gynnar kunden.

Byggspecialisten har åtagit sig att upprätthålla goda kundrelationer och ge god service. Det innebär att vi genom åren har byggt upp en stabil kundkrets. Vi utgör 3D-ritningar, med våra egna ingenjörer som tar hand om varje konstruktion och beräkning. Under hela processen kan du vara säker på att du får exakt vad du vill ha.

Vi erbjuder full garanti på både lastbilar, släpvagnar och specialkonstruktion. Förutom vårt eget varumärke, PS, är Påbygg Spesialisten distributören av välkända varumärken som Scania, Volvo, EmTech, Konar och Fuso. Vi kan också få MAN och Mercedes på beställning. Dessutom är vi distributörer av Hydro Leducs hydrauliska pumpar och motorer. Vi hjälper också till med försäljning av begagnade kranbilar efter behov.

    Få mer information

    Skicka oss ditt telefonnummer och din e-postadress och vi kommer att kontakta dig med mer information.