Byggt för skandinaviska förhållanden!

Kranbilar, kran semis, trailers och specialbyggnader.

 • NChassi designat för skandinaviska förhållanden
 • NIngen moms! Alla bilar är byggda i EU
 • NSnabb leverans av specialbyggnader
 • NNyckelfärdiga enheter
 • NScania, Volvo, Mercedes, Daf og Renault

Kranbil, kransemis, släpvagnar och specialbyggnader byggda i EU

Vi levererar bilar och släpvagnar med alla möjliga specifikationer! Vi har bra lösningar för kranbilar, kransemis, släpvagnar och mycket mer. Om vi ​​inte har den bil eller släpvagn du vill ha i lager kommer vi att bygga den enligt dina specifikationer. Du tror det – vi bygger det. Vi har en kort leveranstid för både specialbyggnader och lagerbilar. Vi levererar reservdelar till alla märken och kan ge goda tips och råd under processen.

Vi använder chassi som är byggt för hårt bruk på skandinaviska vintervägar. Chassit är byggt på ett sätt som tål även det hårdaste klimatet. När du köper är detta chassi lite dyrare, men på kort tid har du sparat detta i underhållskostnader. En maskin i verkstaden är bara en kostnad.

Vi har sett flera bilar med chassi som inte är anpassade till skandinaviska förhållanden som snabbt får problem och som du måste lägga mycket pengar på för att komma tillbaka på vägen.

Det finns ingen extra moms på våra bilar eller släpvagnar. Allt är inbyggt inom EU, därför undviker du extra utgifter. När du köper reservdelar hos oss kan du vara säker på att allt är i ordning. Vi levererar nyckelfärdiga enheter som är redo att ta på sig de tuffaste uppgifterna.

Bilar och utrustning skickas direkt från var de byggs och till köparen. Alla som köper en bil eller utrustning av oss får bra utbildning och introduktion till utrustningen. Detta förhindrar onödigt slitage och skador och säkerställer en mer problemfri arbetsdag. Garanti förhandlas vid köp av bil eller utrustning.

Ska du köpa en kranbil eller släpvagn? Vi har konkurrenskraftiga priser och kort leveranstid.
Ring oss för att höra hur vi kan lösa ditt projekt!

Lagerlista

<iframe src="https://www.finn.no/pw/search/truck?orgId=67593782" style="width: 100%; height: 1920px; border: none;" scrolling="auto"></iframe>

Några av våra bilar:

 

Vill du ha mer information?

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig, eller ring nu!

  Bli kontaktad

  Lämna ditt telefonnummer, så hör vi av oss inom kort.

  <!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(function ($) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.contact-us-btn').click( function(e) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> e.preventDefault();<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $.fancybox.open({<!-- [et_pb_line_break_holder] --> src : '.cta-wrap > div',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> type : 'inline'<!-- [et_pb_line_break_holder] --> });<!-- [et_pb_line_break_holder] --> return false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> });<!-- [et_pb_line_break_holder] -->})(jQuery)<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

   Få mer information

   Skicka oss ditt telefonnummer och din e-postadress och vi kommer att kontakta dig med mer information.